Welkom op walkitech.be

WalkiTech linkt wandelen met technologie, meer bepaald met je smartphone en/of tablet.

Walkitech op stap

  • Je vindt hier elektronische wandelgidsen (e-STAPPERs), volledig gedocumenteerde gpx-tracks waarbij je niet langer aparte wandelboeken, brochures of pdf-bestanden nodig hebt om te weten wat er onderweg zoal te zien en te beleven valt. Alle info die je nodig hebt zit in je smartphone/tablet en is beschikbaar via wandelapps zoals OsmAnd, ViewRanger, Locus Maps, Komoot en andere. (e-STAPPERs)
  • Onder de rubriek GR Wandelroutes Wallonië publiceren we verslagen over onze tochten op verschillende Waalse GR-routes. De info helpt anderen om ook deze GR's te leren kennen en ze te ontdekken. (GR Wandelroutes Wallonië - nog in ontwikkeling)
  • In onze BLOG berichten we over wat ons als wandelaars bezig houdt en interesseert. Tags laten je toe om berichten over specifieke onderwerpen makkelijk terug te vinden, bv. Openbaar Vervoer. (BLOG - nog in ontwikkeling)

 

Logo1 100

Nieuwsbrief

De Nieuwsbrief informeert je over nieuwe e-Stappers en activiteiten zoals workshops.

Please enable the javascript to submit this form

 
 
 
Deze website gebruikt cookies. Sommige zijn noodzakelijk voor de werking van de website, andere helpen om de werking van de website te verbeteren en om bezoekers een betere surfervaring te bezorgen. Je kunt zelf beslissen of je cookies toelaat of niet. Bij weigering zou het kunnen dat niet alle mogelijkheden van de website functioneren.