Welkom op walkitech.be

WalkiTech linkt wandelen met technologie, meer bepaald met je smartphone en/of tablet.

Walkitech op stap

  • Je vindt hier elektronische wandelgidsen (e-STAPPERs), volledig gedocumenteerde gpx-tracks waarbij je niet langer aparte wandelboeken, brochures of pdf-bestanden nodig hebt om te weten wat er onderweg zoal te zien en te beleven valt. Alle info die je nodig hebt zit in je smartphone/tablet en is beschikbaar via de OSMAND wandelapp. (e-STAPPERs)
  • Om de vele mogelijkheden van de OSMAND app optimaal te leren gebruiken bij je wandelactiviteiten, organiseren we workshops. Blijf op het juiste pad, zie wat de omgeving te bieden heeft, bereid je tochten voor, maak foto's en video's, leg spraaknotities vast en deel ze, of documenteer er achteraf je wandelavonturen mee. (Workshops)

 

Logo1 100

Nieuwsbrief

De Nieuwsbrief informeert je over nieuwe e-Stappers en activiteiten zoals workshops.

Please enable the javascript to submit this form

 
Deze website gebruikt cookies. Sommige zijn noodzakelijk voor de werking van de website, andere helpen om de werking van de website te verbeteren en om bezoekers een betere surfervaring te bezorgen. Je kunt zelf beslissen of je cookies toelaat of niet. Bij weigering zou het kunnen dat niet alle mogelijkheden van de website functioneren.