Welkom op walkitech.be

WalkiTech heeft alles te maken met wandelen en met je comfort als wandelaar.

  • Welcome moduleLees verslagen over de mooiste wandelpaden die ons belgenlandje te bieden heeft. (GR).
  • Volg en beleef onze gedocumenteerde gpx-tracks (e-Stappers).
  • Blijf op de hoogte van wandelnieuwtjes en weetjes, nieuwe paden, organisaties, tools, uitrusting, links naar andere wandelaars, indrukken, meningen, evoluties, of gewoon leuke dingen voor de wandelaar (Blog en Links).
  • We schrijven over wandelen (reportages, brochures, columns, routebeschrijvingen...) voor magazines, kranten, websites. (Publicaties).
  • Volg een workshop om onderweg je smartphone of je tablet optimaal te gebruiken: blijf op het juiste pad, zie wat de omgeving te bieden heeft, bereid je tochten voor, maak foto's en video's, leg spraaknotities vast en deel ze, of documenteer er achteraf je wandelavonturen mee. (Workshops).

Logo1 100

Nieuwsbrief registratie

Met de Nieuwsbrief blijf je makkelijk op de hoogte van onze activiteiten en van nieuwe inhoud op de website. De Nieuwsbrief wordt enkel gestuurd als er iets te melden valt.

Ik stem ermee in om mijn persoonlijke gegevens te verzamelen, op te slaan en te gebruiken voor de verzending van de Nieuwsbrief. Lees het privacybeleid

Help ons spam te voorkomen en vul het resultaat van de som in!

captcha

() Verplichte velden

×
 
Facebook

Door verder te surfen op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies voor een betere surfervaring, voor bezoekers statistieken en voor het linken met sociale media. U kunt dit ook weigeren.