Welkom op de WalkiTech wandelblog.

WalkiTech legt de link tussen wandelen en technologie. We zien technologie niet als een doel op zich, wel als een handig en nuttig hulpmiddel bij het uitoefenen van onze wandelhobby.
Logisch dat we daarom geïnteresseerd zijn in alles wat beweegt in zowel het wandelwereldje als dat van de technologie. En dat is heel wat!

blog-homeTussen de bomen het bos blijven zien. Daar komt het op aan. In deze blog proberen we een selectie te brengen van wat ons interessant en relevant lijkt.
Maar we brengen niet alleen nieuws. We hebben ook onze eigen mening en suggesties. Wat is er op en wat is er over? Wat is best, duur, goedkoper of goedkoopst? Wat hebben we echt nodig, wat is gadget en status? Waar kijken we naar uit, voor binnenkort of voor de verre toekomst?

Je zou er van versteld staan wat allemaal met wandelen te maken heeft. Hiking, trekking, stappen of gewoon wandelen? Hoe verplaats je je naar en van een wandeling? Heb je een gps nodig? Smartphone of outdoor toestel? Welke apps zijn er? Trek je er op uit met tent en rugzak, of hou je het liever bij een B&B of een hotelletje? Wat neem je mee? Wat is lichtgewicht kledij en materiaal? Welke kledij, schoeisel, voedsel en drank heb je nodig of vooral niet nodig? Hoe bereid je een tocht voor, en wat bestaat daar zoal voor? Hoe zit het met je veiligheid? Wat hoort in een EHBO-kit?

Je hoort ons niet beweren dat we expert zijn in alle aspecten die bij wandelen komen kijken. Maar jarenlang wandelen geeft je op de duur - met vallen en opstaan - wel wat praktijkervaring en inzicht. En die ervaring delen we graag. Gewoon omdat wandelen je een beter mens maakt... en is dat niet wat we allemaal willen?

 

Facebook

Nieuwsbrief registratie

Met de Nieuwsbrief blijf je makkelijk op de hoogte van onze activiteiten en van nieuwe inhoud op de website. De Nieuwsbrief wordt enkel gestuurd als er iets te melden valt.

Ik stem ermee in om mijn persoonlijke gegevens te verzamelen, op te slaan en te gebruiken voor de verzending van de Nieuwsbrief. Lees het privacybeleid

Help ons spam te voorkomen en vul het resultaat van de som in!

captcha

() Verplichte velden

×

Door verder te surfen op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies voor een betere surfervaring, voor bezoekers statistieken en voor het linken met sociale media. U kunt dit ook weigeren.