Topogids GR 563 Land van Herve

Nieuwe editie van de topogids over GR 563 Land van Herve.
GR 563 is de eerste GR in Wallonië die geel-rood bewegwijzerd is als streek-GR.

Topogids GR 563 Land van HerveNu ook Wallonië het onderscheid maakt tussen streek-GR's en GR-trajecten in lijn, hebben ze dat meteen in de (geel-rode) verf gezet met een nieuwe Franstalige uitgave van de topogids GR 563 "Ronde van het Land van Herve".

Tussen Liège en Aachen vindt de wandelaar nog volop rust in de onvolprezen altijdgroene haaglandschappen. Nergens zijn er zoveel weide-opstapjes en draai- en kantelpoortjes te vinden die je dwars door de grasvelden loodsen. Het Land van Herve, dat is puur ontspannen en genieten. Proef (en ruik) de ambachtelijk bereide Hervekaas, degusteer de plaatselijke ciders, de siropen, en waan je even in Luilekkerland. Ontdek de merkwaardige geschiedenis van het micro-staatje Moresnet, de Geulvallei, het potterie-verleden van Raeren, de Vennbahn, de textielreputatie van de Vesdervallei met Eupen en Verviers, de enorme terril van Micheroux, en dorpsparels zoals Soiron, St-Hadelin, Olne, Bolland en Dalhem.

Deze 160 km lange streek-GR verveelt nooit, is vlot bereikbaar en je hoeft er geen afgetrainde bergwandelaar voor te zijn. De uiterst verzorgde en complete topogids is te bestellen bij grsentiers.org, de Waalse GR organisatie. Meer info over de gids vind je ook daar.

 

 

Facebook

Nieuwsbrief registratie

Met de Nieuwsbrief blijf je makkelijk op de hoogte van onze activiteiten en van nieuwe inhoud op de website. De Nieuwsbrief wordt enkel gestuurd als er iets te melden valt.

Ik stem ermee in om mijn persoonlijke gegevens te verzamelen, op te slaan en te gebruiken voor de verzending van de Nieuwsbrief. Lees het privacybeleid

Help ons spam te voorkomen en vul het resultaat van de som in!

captcha

() Verplichte velden

×

Door verder te surfen op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies voor een betere surfervaring, voor bezoekers statistieken en voor het linken met sociale media. U kunt dit ook weigeren.