Betaalbare 'outdoor' smartphones komen er aan

Waterdichtheid, schok- en stofbestendigheid, het zijn niet langer de exclusieve kwaliteiten van outdoor gps systemen. Meer en meer smartphones eigenen zich dezelfde eigenschappen toe, en doen dat nu ook aan betaalbare prijzen.

Belgisch OV rijdt nog in de 20ste eeuw

busTEC

Het teleurstellende geklungel dat we op 11/3/2018 meemaakten met het openbaar vervoer in Eupen is symptomatisch voor de trieste situatie in België. Onze openbaar vervoermaatschappijen rijden nog altijd rond in de 20ste eeuw, en het ziet ernaar uit dat het zo nog vele jaren zal verder gaan.  

Facebook

Nieuwsbrief registratie

Met de Nieuwsbrief blijf je makkelijk op de hoogte van onze activiteiten en van nieuwe inhoud op de website. De Nieuwsbrief wordt enkel gestuurd als er iets te melden valt.

Ik stem ermee in om mijn persoonlijke gegevens te verzamelen, op te slaan en te gebruiken voor de verzending van de Nieuwsbrief. Lees het privacybeleid

Help ons spam te voorkomen en vul het resultaat van de som in!

captcha

() Verplichte velden

×

Door verder te surfen op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies voor een betere surfervaring, voor bezoekers statistieken en voor het linken met sociale media. U kunt dit ook weigeren.