Stop een e-STAPPER in je smartphone of tablet

Elektronische wandelgids

e-STAPPERS zijn wandelgidsen, maar dan in elektronische vorm.  Je installeert ze op je smartphone of tablet met de Osmand app.
Je volgt de track met je positie-aanduiding op de kaart. Ster-symbolen tonen waar informatie aan de track toegevoegd is. Het kan gaan om een uitleg bij een bezienswaardigheid, een opmerking over de te volgen weg, of over een uitzichtpunt. Het kunnen ook aanduidingen zijn van een pitstop, een logies, een restaurant, of ze bevatten een verwijzing naar een website of een foto. Gecombineerd met alle informatie en mogelijkheden die de Osmand navigatie-app je biedt, beschik je onderweg met je smartphone of je tablet over alles wat je nodig hebt om volop te genieten van je e-STAPPER.

 

een e-STAPPER met track en interessepunten

 
Altijd de moeite waard

De e-STAPPERs zijn originele wandelingen. Ze zijn gebaseerd op onze jarenlange verkenning van de paden die België doorkruisen.
We zoeken de mooiste, interessantste en avontuurlijkste plekjes op. In de tochten zitten dan ook meestal stukken van GR-paden, gecombineerd met andere trajecten zoals lokale wandelroutes of zelf uitgezochte paden.

 

e-STAPPER foto

 
Openbaar vervoer

Een e-STAPPER is altijd bereikbaar met openbaar vervoer.
Of het nu een lustocht is, of een tocht in lijn, je komt er altijd met trein, tram en/of bus, en je raakt er ook op die manier weer weg.

Voor elk wat wils - Overzichtkaart - Lijst

Iedereen kan zijn gading vinden in het e-STAPPERs aanbod. Ze variëren van korte tot langere tochten, ze lopen in lus of in lijn, ze bezoeken de mooiste stukjes natuur of stellen boeiende stadsontdekkingen voor, ze zijn vlak, heuvelend of hebben een stevig hoogteprofiel.
Een overzichtkaart toont waar de beschikbare e-STAPPERs zich situeren. Je kunt ze ook selecteren uit een lijst bij de overzichtkaart.

 

e Stapper uitleg bezienswaardigheden

 
Steekkaart

Iedere e-STAPPER heeft een steekkaart. Die geeft je de nodige informatie over de tocht: plaats, afstand, lus of in lijn, moeilijkheidsgraad, kaart, hoogteprofiel, korte beschrijving, bevoorradingsmogelijkheden / pitstops en enkele foto's.
Vanaf de steekkaart kun je de e-STAPPER bestellen.

Een e-STAPPER bestellen

Je betaalt 2,42 € voor een e-STAPPER. We vragen je e-mailadres, sturen je de betaalgegevens, en vervolgens, na betaling, het e-STAPPER bestand met de nodige uitleg en installatie instructies.
Op je e-mailadres krijg je voortaan ook de Walkitech Nieuwsbrief die je op de hoogte houdt van onze activiteiten en aanbiedingen.

 

e Stapper track op detailkaart

 
Meer uitleg

Om optimaal van een e-STAPPER te genieten is er een pagina met uitleg en tips over het gebruik van je smartphone in combinatie met een e-STAPPER en de OsmAnd smartphone/tablet app.
Om de Osmand app helemaal te doorgronden en onder de knie te krijgen, kan je bij ons ook altijd een Osmand workshop volgen. 

En nu op stap !

We wensen je alvast leuke en boeiende e-STAPPER tochten!

Facebook

Nieuwsbrief registratie

Met de Nieuwsbrief blijf je makkelijk op de hoogte van onze activiteiten en van nieuwe inhoud op de website. De Nieuwsbrief wordt enkel gestuurd als er iets te melden valt.

Ik stem ermee in om mijn persoonlijke gegevens te verzamelen, op te slaan en te gebruiken voor de verzending van de Nieuwsbrief. Lees het privacybeleid

Help ons spam te voorkomen en vul het resultaat van de som in!

captcha

() Verplichte velden

×

Door verder te surfen op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies voor een betere surfervaring, voor bezoekers statistieken en voor het linken met sociale media. U kunt dit ook weigeren.