e-Stappers op de as Liège - Eupen

Ontdek je eigen land!

In en om de Vesdervallei tussen Liège en Eupen liggen prachtige wandelgebieden. Het Land van Herve, de Hoge Venen, de streek rond Spa, ze liggen allemaal binnen handbereik. Installeer je enkele dagen in de streek, of trek er op verkenning met daguitstappen. We hebben in de streek een aantal e-Stappers uitgewerkt die stuk voor stuk de moeite waard zijn. Ontdek ze en raak overtuigd van de grote verscheidenheid die de streek te bieden heeft.

   

  Kies een e-Stapper

  Op de kaart zie je waar de e-Stappers (blauwe-druppel icoon) zich situeren. Klik op een e-Stapper icoon en er verschijnt een pop-up venster met de naam en wat beknopte informatie zoals plaats, lengte, lus of tocht in lijn, moeilijkheidsgraad. 
  Door op de link in het pop-up venster te klikken open je de steekkaart van de e-Stapper. Daar krijg je meer details en kun je de e-Stapper downloaden.

  Hieronder staat een alfabetische overzichtslijst van diezelfde e-Stappers. Die toont dezelfde info als het pop-upvenster op de kaart. Zo kun je ook vanuit de lijst de steekkaart van een e-Stapper openen.

   

  Aubel en abdij Val-Dieu

  Liège - Aubel | 15,7 km | Lus | 2/4

  e-Stapper Baraque Michel - Spa

  Liège - Waismes | 23,9 km, 16,4 km, 10,5 km | In lijn | 3/4

   
   
   
  Deze website gebruikt cookies. Sommige zijn noodzakelijk voor de werking van de website, andere helpen om de werking van de website te verbeteren en om bezoekers een betere surfervaring te bezorgen. Je kunt zelf beslissen of je cookies toelaat of niet. Bij weigering zou het kunnen dat niet alle mogelijkheden van de website functioneren.