Op de kaart zie je waar zich e-STAPPERs situeren. Door op een groene cirkel te klikken wordt er ingezoomd op een gebied waar blauwe icoontjes de plaatsen aanduiden waar e-STAPPERs starten. Klik op zo'n blauw icoon en er verschijnt een pop-up venster met de naam van de e-STAPPER en wat beknopte informatie zoals provincie, plaats, lengte, lus of tocht in lijn, moeilijkheidsgraad. 
  Door op de link in het pop-up venster te klikken open je de overzichtspagina van de e-STAPPER wandeling. Daar krijg je meer details over de tocht en kun je de e-STAPPER bestellen.

  Links van de kaart staat een alfabetische overzichtslijst van de e-STAPPERs. Die toont per e-STAPPER dezelfde info als in het pop-up venster op de kaart. Zo kun je ook vanuit de lijst de overzichtspagina van een e-STAPPER openen.

  Facebook

  Nieuwsbrief registratie

  Met de Nieuwsbrief blijf je makkelijk op de hoogte van onze activiteiten en van nieuwe inhoud op de website. De Nieuwsbrief wordt enkel gestuurd als er iets te melden valt.

  Ik stem ermee in om mijn persoonlijke gegevens te verzamelen, op te slaan en te gebruiken voor de verzending van de Nieuwsbrief. Lees het privacybeleid

  Help ons spam te voorkomen en vul het resultaat van de som in!

  captcha

  () Verplichte velden

  ×

  Door verder te surfen op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies voor een betere surfervaring, voor bezoekers statistieken en voor het linken met sociale media. U kunt dit ook weigeren.