Op Weg tips

Op Weg cover

Op Weg is het tijdschrift van de Groteroutepaden organisatie, en dé referentie in Vlaanderen voor iedereen die het wandelen en fietsen een warm hart toedraagt. GR-leden krijgen het magazine 6 keer per jaar toegestuurd. Op Weg is ook te koop in de betere dagbladhandel.

Je vindt er telkens weer tal van artikels over wandel- en fietsuitstappen, vooral in eigen land, maar ook in Europa, en heel af en toe zelfs verder.

Zelf schreef ik verschillende jaren artikels over wandelen voor Op Weg, naast (lang geleden) info over gps, en af en toe een column. Mijn wandelpublicaties worden in deze rubriek gebundeld. Ze bevatten heel wat tips voor wie op zoek is naar mooie wandelingen, met de trein, met de bus, georganiseerd als daguitstappen of meerdaagse trips. Je vindt er ook samenvattende artikels over enkele Waalse GR's.

 
 
 
Deze website gebruikt cookies. Sommige zijn noodzakelijk voor de werking van de website, andere helpen om de werking van de website te verbeteren en om bezoekers een betere surfervaring te bezorgen. Je kunt zelf beslissen of je cookies toelaat of niet. Bij weigering zou het kunnen dat niet alle mogelijkheden van de website functioneren.