Over WalkitechWandelen is al vele jaren de favoriete bezigheid van mezelf en Maj. Als het maar even kan trekken we er op uit. Lange tijd volgden we GR-routes, liefst in eigen land, want na heel wat (soms lange en verre) reizen beseften we dat er ook bij ons nog heel wat te zien en te beleven valt. Wandelen brengt rust, zowel in als rondom ons. Maar het is ook een voortdurend spel van ontdekken, ervaren en genieten.

De opkomst van smartphones en tablets voegde een nieuwe dimensie toe aan onze wandelhobby. Gps, wandelapps en gpx-tracks werden al vlug onmisbaar, zowel bij de voorbereiding als tijdens en na onze wandeltochten.

Maar ook de GR-paden in eigen land hebben we zo langzamerhand allemaal belopen. Tijd dus om nieuwe wegen te verkennen. Ook buiten de GR-wandelroutes lopen nog heel wat interessante paden: lokale lussen, knooppunt-wegen en andere lange afstandsroutes. Niets boeiender dan uit dat ruime aanbod nieuwe, interessante ontdekkingstochten samen te stellen. Zoeken, testen, verfijnen, documenteren, en dan alles bijeen brengen in een gpx-track die iedereen kan gebruiken. Het resultaat: e-Stappers, volledig gedocumenteerde wandelingen die je simpelweg met je smartphone kunt volgen.

De WalkiTech website, voor wie wandelen zoveel meer is dan alleen maar stappen.

Logo1 100

Nieuwsbrief

De Nieuwsbrief informeert je over nieuwe inhoud op de website.

 
 
 
Deze website gebruikt cookies. Sommige zijn noodzakelijk voor de werking van de website, andere helpen om de werking van de website te verbeteren en om bezoekers een betere surfervaring te bezorgen. Je kunt zelf beslissen of je cookies toelaat of niet. Bij weigering zou het kunnen dat niet alle mogelijkheden van de website functioneren.