Over WalkitechWandelen is al vele jaren onze uitverkoren hobby. Als het maar even kan trekken we er op uit. Lange tijd volgden we GR-routes, liefst in eigen land, want na heel wat (soms lange en verre) reizen beseften we dat er ook bij ons nog veel te ontdekken valt.

De opkomst van smartphones en tablets voegde een nieuwe dimensie toe aan onze wandelhobby. Gps, wandelapps en gpx-tracks werden al vlug onmisbaar, zowel bij de voorbereiding als tijdens en na onze wandeltochten. En omdat we maar niet uitgepraat raken over alle mogelijkheden, organiseren we nu ook regelmatig workshops over gps-wandelen met smartphone of tablet.

Maar ook de GR-paden hebben we zo langzamerhand helemaal belopen. Tijd dus om nieuwe wegen te verkennen. Ook buiten de GR-wandelroutes lopen nog heel wat interessante paden: lokale lussen, knooppunt-wegen en andere lange afstandsroutes. Niets boeiender dan uit dat ruime aanbod nieuwe, interessante ontdekkingstochten samen te stellen. Zoeken, testen, verfijnen, documenteren, en dan alles bijeen brengen in een gpx-track die iedereen kan gebruiken. Het resultaat: e-Stappers, volledig gedocumenteerde wandelingen die je simpelweg met je smartphone kunt volgen.

De WalkiTech website, voor wie wandelen meer is dan alleen maar stappen.

Logo1 100

 

Door verder te surfen op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies voor een betere surfervaring, voor bezoekers statistieken en voor het linken met sociale media. U kunt dit ook weigeren.