Die slogan op een winkelraam waar ik vaak langskom is me altijd bijgebleven:
"Wie doet wat hij leuk vindt, hoeft nooit hard te werken"

Over WalkitechWaarom die slogan ook niet voor mezelf waarmaken?
Wandelen was al langer een hobby. Als het maar even kon trok ik er op uit. GR-routes volgen, liefst in eigen land, want na heel wat (soms lange en verre) reizen besefte ik dat er ook in mijn eigen landje nog heel wat te ontdekken viel.
Gaandeweg hield ik een blog bij over die wandelervaringen (het vroegere lumaj.be). De interesse voor de technologie rond het wandelen - uitrusting en vooral ook gps - groeide, en ook daar begon ik over te schrijven. Van het een kwam het ander en ik organiseerde de eerste workshops over gps-wandelen met smartphone voor de Groteroutepaden organisatie.

De hobby werd een passie en ik ging me nog meer verdiepen in de combinatie wandelen, gps, smartphones en tablets. Walkitech.be is het logische gevolg. Het laat me toe alles wat gestructureerder aan te pakken, te omkaderen, en verder te ontwikkelen. Zo hoop ik nog beter mijn steentje bij te dragen aan het comfort van iedereen die het wandelen een warm hart toedraagt.

Ondertussen ben ik wel tot mijn eigen versie van de slogan gekomen:
"Wie doet wat hij leuk vindt ziet er geen problemen in om hard te werken, integendeel, het geeft alleen maar voldoening" 

Logo1 100

Facebook

Nieuwsbrief registratie

Met de Nieuwsbrief blijf je makkelijk op de hoogte van onze activiteiten en van nieuwe inhoud op de website. De Nieuwsbrief wordt enkel gestuurd als er iets te melden valt.

Ik stem ermee in om mijn persoonlijke gegevens te verzamelen, op te slaan en te gebruiken voor de verzending van de Nieuwsbrief. Lees het privacybeleid

Help ons spam te voorkomen en vul het resultaat van de som in!

captcha

() Verplichte velden

×

Door verder te surfen op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies voor een betere surfervaring, voor bezoekers statistieken en voor het linken met sociale media. U kunt dit ook weigeren.