Die slogan op een winkelraam waar ik vaak langskom is me altijd bijgebleven:
"Wie doet wat hij leuk vindt, hoeft nooit hard te werken"

Over WalkiTechWaarom die slogan ook niet voor mezelf waarmaken?
Wandelen was al langer een hobby. Als het maar even kon trok ik er op uit. GR-routes volgen, liefst in eigen land, want na heel wat (soms lange en verre) reizen besefte ik dat ik ons eigen landje niet eens kende.
Gaandeweg hield ik een blog bij over die wandelervaringen (het vroegere lumaj.be). De interesse voor de technologie rond het wandelen - uitrusting en vooral ook gps - groeide, en ook daar begon ik over te schrijven. Van het een kwam het ander en ik organiseerde de eerste workshops over gps-wandelen met smartphone voor de Groteroutepaden organisatie.

De hobby werd een passie en ik ging me nog meer verdiepen in de combinatie wandelen, gps, smartphones en tablets. Walkitech.be is het logische gevolg. Het laat me toe alles wat gestructureerder aan te pakken, te omkaderen, en verder te ontwikkelen. Zo hoop ik nog beter mijn steentje bij te dragen aan het comfort van iedereen die het wandelen een warm hart toedraagt.

Ondertussen ben ik wel tot mijn eigen versie van de slogan gekomen:
"Wie doet wat hij leuk vindt ziet er geen problemen in om hard te werken, integendeel, het geeft alleen maar voldoening" 

WalkiTech