Goed voorbereid wandelen met je smartphone of tablet?

Bijna iedereen loopt tegenwoordig rond met een smartphone en velen bezitten daarnaast ook nog een tablet. Stilaan dringt het besef door dat die toestellen niet alleen geschikt zijn voor telefoon - en data (internet) communicatie, maar dat ze ook uitgerust zijn met een gps-ontvanger. En wie gps-ontvanger zegt, denkt meteen aan het navigatietoestel in de auto, of aan de outdoor gps die vaak bij recreatieve en/of sportieve activiteiten gebruikt worden.

WorkshopsWaarom zou je dan die smartphone of tablet ook niet als navigatietoestel of outdoor-gps kunnen gebruiken? Velen stellen zich de vraag, maar de antwoorden die ze te horen krijgen zijn dikwijls nogal verwarrend. Laten we maar meteen het juiste antwoord geven: JA, je kunt een smartphone of een tablet perfect als navigatietoestel en/of outdoor gps gebruiken!

Eenmaal daarvan overtuigd, is de volgende vraag: HOE doe je dat?
Je kunt het zelf uitvissen, maar de ene heeft daar al meer tijd en aanleg voor dan de andere. Of je kunt een workshop volgen die je meteen alle informatie geeft die je zoekt. En als je die informatie dan ook nog eens tegelijk in de praktijk kunt brengen, dan bespaar je jezelf de moeite en de tijd om het allemaal in je eentje uit te knobbelen en onder de knie te krijgen.

Die informatie en praktijkervaring geven we je graag mee tijdens onze WalkiTech workshops.
We organiseren momenteel 3 verschillende workshops. Wat het doel is van iedere workshop, hoe en wanneer ze georganiseerd worden, wat de inhoud is, hoe je inschrijft en wat je ervoor betaalt, vind je hieronder:

Osmand app: uitleg en praktijk

Zelf wandeltracks maken en bewerken

Onderweg met de Osmand app