Wandelen en fietsen met de Osmand app op je smartphone of tablet?

201709 Slovenie1Voor wie nog niet overtuigd is: met je smartphone kan je evengoed navigeren als met de gps in je auto, en evengoed een wandelparcours volgen als met een outdoor gps.
Tussen het nu al uitgebreide, en nog voortdurend groeiend aantal wandel- en fietsapps voor smartphone en tablet, springt vooral de Osmand app in het oog van de kenners. De app werkt met de inmiddels overbekende Openstreetmap kaarten, is gratis, en bevat alles wat wandelaars en fietsers nodig hebben. Osmand is dan ook hard op weg om de meest gebruikte app te worden in wandel- en fietsmiddens.

Door de uitgebreide mogelijkheden vraagt het wel wat tijd om de app goed onder de knie te krijgen. Velen gebruiken maar een fractie van wat allemaal kan met Osmand, en dat is jammer want ze missen daardoor een pak nuttige functies en informatie.

Met een Osmand workshop krijg je meteen alle info die je nodig hebt netjes op een rijtje. We doen dat op een erg praktische manier met voorbeeldsituaties die de vele mogelijkheden concreet illustreren. Een workshop bespaart je heel wat moeite en tijd om het allemaal zelf uit te knobbelen en onder de knie te krijgen.

We organiseren momenteel 2 workshops.
Eentje richt zich op iedereen die de Osmand app grondig wil leren kennen en gebruiken, de andere op organisatoren van wandelactiviteiten die hun gpx-tracks verder willen uitwerken tot degelijke en aantrekkelijke wandel- en fietsgidsen.
Wat het doel, inhoud en praktisch verloop zijn van elke workshop, waar en wanneer we ze kunnen organiseren, en wat je ervoor betaalt, vind je hieronder:

Osmand praktijk

Osmand als wandel- en fietsgids

 

 

Door verder te surfen op deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies voor een betere surfervaring, voor bezoekers statistieken en voor het linken met sociale media. U kunt dit ook weigeren.